top of page

Proprietatile Flowering Tea

Este un antioxidant bun- ceaiul Flowering, in special acel cu iasomie, are proprietati antioxidante anume datorita faptului ca florile sunt culese mai devreme decit frunzele de ceai si astfel sunt expuse mai putin oxidarii. Reda tinerete pielii si incetineste procesul de imbatrinire.

Reduce stresul- multi aleg ceaiul Flowering pentru a savura momentul de inflorire, plus si efectul florilor asupra organismului relaxeaza. Ceaiul din crizantema are proprietatea de a calma, scade tensiunea si curata de toxine.

Impuls de vitalitate- ceaiurile Flowering intareste sistemul imunitar si reduce nivelul de zahar. Ceaiurile albe din crin intaresc sistemul nervos si ca rezultat imbunatatesc calitatea vietii.

Pierderea in greutate.- ceaiul verde sau iasomie, fie ca aparte sau in combinatie ajuta la scaderea in greutate, este recomandat pentru acei care tin diete.

Prevenirea cancerului- nu doar ceaiul - care este demonstrat ca inhiba celulele de cancer, dar si florile din care este facut Flowering tea, ajuta la prevenirea bolii.


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page